Vineri, 6 august, de la ora 10.30, AS FC Buzău organizează o conferinţă de presă la care vor participa antrenorul principal Cristi Pustai şi jucătorul Cristian Ciobanu. Accesul jurnaliştilor se va face pe poarta principală din Strada Mareşal Averescu nr. 5 (intrare vestiare). Vă aşteptăm cu drag!

Acreditare presă
Asociaţia Sportivă Fotbal Club Buzău deschide procesul de acreditare pentru jurnaliştii care doresc să participe la meciul amical de fotbal cu Universitatea Cluj. Cei interesaţi pot trimite cererile de acreditare până sâmbătă, 7 august, ora 18.00, la adresa asfcbzpress@gmail.com, astfel: legitimaţia de serviciu în format digital care să conţină nume, prenume, instituţia media şi funcţia celui prezent la eveniment.

Acreditările vor fi NOMINALE. Orice solicitare trimisă ulterior acestei date NU va fi luată în considerare. Lista reprezentanţilor media acreditaţi pentru acest meci va fi anunţată sâmbătă, 7 august, după ora 20:00.

Accesul reprezentanţilor media la stadion este limitat şi va fi posibil NUMAI în condiţiile prevăzute în Ordinul comun MTS/MS nr. 310/708/2021 / din data de 18 mai 2021, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 522 / 20 mai 2021, protocol validat de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

– Masa presei trebuie să aibă o capacitate de două ori mai mare decât numărul jurnaliştilor acreditaţi, pentru a se respecta astfel distanţa între aceştia. De exemplu, este permis accesul a maximum 20 de jurnalişti la masa presei, dacă aceasta are o capacitate de 40 de locuri.
– În zona de lucru media se va respecta distanţa de 1,5 metri între reprezentanţii mass media.
– Dispunerea celor 16 fotoreporteri care vor fi acreditaţi se va face astfel: câte 8 în spatele fiecărei porţi, cu locuri individualizate.