Cu 6 victorii şi 3 înfrângeri, dar cu un golaveraj mai bun decât Oţelul Galaţi, FC Buzău a reuşit să încheie pe primul loc, în seria a II-a, Campionatul Naţional de fotbal, competiţie rezervată juniorilor U19. Totodată, formaţia antrenată de Nicolae Anton a obţinut dreptul de a participa în Cupa României, acolo unde a trecut, în primul tur, tot de rivalii de la malul Dunării cu scorul de 7 la 6, în urma executării loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar, tabela de pe sinteticul de la Râmnicu Sărat arăta egalitate la 3, pentru buzoieni marcând Manea, Pâslaru şi Rafira. Emoţiile au fost provocate însă de oaspeţi, care au reuşit să egaleze prin două goluri marcate în ultimele două minute ale disputei. Loteria a fost însă de partea noastră, Rafira, Manea, Şindrilaru şi Pavel reuşind să puncteze de la punctul cu var, cu una mai mult decât adversara, deci calificare, în faza următoare a competiţiei.
FC Buzău: Toader – Agrosoaie, Popescu, Calotă, Beganu, Şindrilaru, Preda, Ivan, Lazăr, Manea, Pâslaru. Au mai jucat: Rafira, Pavel, Ştefan, Munteanu. Antrenor: Nicolae Anton.
Revenind la Campionatul Naţional U19, să precizăm faptul ca FC Buzău va debuta în faza următoare a competiţiei, sâmbătă, de la ora 12.00, la Râmnicu Sărat, atunci când elevii lui Nicolae Anton vor întâlni Pajura Huşi. Va fi primul meci, din cele patru, pe care FC Buzău le va disputa în acest an. Urmează partida tot pe teren propriu cu Oţelul Galaţi (13 noiembrie), în deplasare la LPS Vaslui (20 noiembrie), şi în ultimul meci al anului, la Râmnicu Sărat, cu LPS Galaţi (27 noiembrie).
Precizăm faptul că această fază a competiţiei, la care participă şase echipe, se va disputa după sistemul fiecare cu fiecare, tur – retur, primele două clasate urmând să meargă la turneul prelimiar al Campionatului Naţional U19.