Bare, 1 la 1, dar şi în urma rezultatelor înregistrate în meciurile disputate de principalele contracandidate la accesul în următoarea fază a competiţiei.
Elevii lui Adrian Mihalcea au fost conduşi la pauză, dar au reuşit să restabilească egalitatea, în minutul 79, prin Alexandru Boiciuc. Avea să fie un egal cât o victorie. Gloria Buzău a terminat astfel campionatul regular pe poziţia 5, cu 31 de puncte, la egalitate cu Unirea Slobozia şi Dinamo Bucureşti, dar pe care le-a devansat graţie victoriilor pe care formaţia noastră le-a obţinut în meciurile directe.
BRAVO BĂIEŢI!

Gloria Buzău: Relu Stoian – Bogdan Oteliţă, Daniel Vîrtej, Kamil Wiktorski, Robert Sălceanu, Pablo Gaitan (64’ Dinko Trebotic), Ariel Lopez, Feitoza Sampaio Eduardo (46′ Alexandru Boiciuc), Dragoş Lazăr (46′ Răzvan Greu), Viktor Angelov (64’ Joseph Godwin), Valentin Alexandru (90+2 Andrei Pandele) .
Luni, 13 martie, de la ora 13.00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, se va stabili, prin tragere la sorţi, ţintarul play-off-ului Ligii 2, ediţia 2022-2023.
(Foto: www.facebook.com/CSMinaurFotbal )