ÎN ATENŢIA PRESEI! PROCEDURA DE ACCES LA MECIUL DINTRE GLORIA BUZĂU ŞI UTA ARAD

AS Fotbal Club Buzău deschide procesul de acreditare pentru reprezentanții mass-media care doresc să participe la partida dintre Gloria Buzău şi UTA Arad din cadrul Barajului de menţinere/promovare în Superligă, ediţia 2022-2023.

Cei interesați pot trimite cereri de acreditare la adresa asfcbzpress@gmail.com, până sâmbătă, 27 mai, ora 18.00, urmând ca lista cu cei acreditați să fie anunțată  în aceeași zi, la ora 20.00.

Solicitările de acreditare trebuie să conțină numele și prenumele persoanei care solicită prezența la meci, tipul acreditării (masa presei sau foto), funcția și publicația pe care o reprezintă, precum și o copie scanată a legitimației de serviciu.

Accesul în stadion, pentru cei acreditaţi la acest eveniment, se va face doar pe la POARTA 4 (Tribuna I / Parcul Crâng), acolo unde se vor prezenta cu legitimaţia de serviciu şi cartea de identitate.

Zona mixtă, unde se vor ţine flash-interviurile, va fi organizată pe partea tribunei a II-a, în apropierea tunelului de acces al jucătorilor, la aproximativ 15 minute de la terminarea jocului.

Persoană de contact: Gabriel Cernat, tel.: 0720.018.087

Atenție!

Reamintim faptul că este interzisă filmarea în incinta stadionului cu minim 3 ore înainte de începerea partidei, precum și în timpul meciului, cu excepția deținătorilor de drepturi !