Începând de ieri. echipa noastră şi-a consolidat, atât compartimentul de la mijlocul terenului, cât şi pe cel ofensiv prin aducerea a trei jucători. Astfel, mijlocaşul Diogo Izata şi atacanţii Adi Chică-Roşă şi Valentin Dumitrache vor îmbrăca tricoul Gloriei în acest campionat.

Portughezul Diogo Izata, a evoluat în stagiunea trecută pentru FC Braşov. Născut pe 6 ianuarie 1997, la Alvaiazere, în Portugalia, fostul „stegar” a făcut primii paşi în fotbal la Uniao Leiria, apoi la Porto şi Braga. A debutat la seniori la U.D. Vilafranquense (146 de meciuri, 2 goluri), în liga secundă din Portugalia, apoi a urmat transferul la Gaz Metan Mediaş, pentru care a jucat 12 meciuri înainte să fie împrumutat la FC Koper, în Slovenia, trupă pentru care a evoluat în 8 partide şi alături de care a câştigat cupa internă. În 2022, a ajuns la FC Braşov, apărând culorile clubului de sub Tâmpa în 18 jocuri, în care a reuşit să marcheze o singură dată. Acesta are 8 prezenţe pentru reprezentativa Portugaliei sub 16 ani şi 11 pentru cea U17.

Atacantul Adrian Chică-Roşă a mai evoluat pentru SCM şi FC Buzău, împrumutat de la FC Botoşani, reuşind în tricoul buzoienilor să devină, la un moment dat, golgheterul ligii secunde, în pauza competiţională din urmă cu trei sezoane. În ultimul an, în tricoul Buzăului a marcat golul decisiv care a dus FC Buzău în sferturile Cupei României, în partida cu Academica Clinceni.

Al treilea jucător transferat este Valentin Dumitrache, de la campioana Farul Constanţa. Acesta are un titlu în palmares, cu gruparea constănţeană. Este născut pe 29 martie 2003. La Buzău, evoluează pe postul de atacant central şi este fost internaţional U19.